Easy Insurance Solutions - easy.com.ro
 • promo
 • promo2
 • promo3
 • promo4
Prima pagina Asigurari Asiguratori Solutii Parteneri Utile Contact

Asigurare auto RCA

Specialistii nostri iti stau la dispozitie cu o gama variata de solutii care sunt personificate si adaptate cerintelor tale. Si, nu in ultimul rand, noi ne ocupam de dauna aparuta la autoturismul asigurat!

Omniasig

Omniasig
Asigurarea RCA este destinata atata persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice. Are ca obiect acoperirea prejudiciilor provocate tertilor ca urmare a producerii evenimentului asigurat prin accidente de autovehicule, atat pe teritoriul Romaniei, cat si in afara acestuia, conform conventiei Carte Verde.

Riscurile acoperite in conformitate cu legea in vigoare sunt:
 • pagube materiale, vatamari corporale sau deces, produse tertilor din culpa asiguratului
 • pagubele produse ca urmare a lipsei de folosinta a autovehiculului avariat
 • cheltuielile de judecata efectuate de persoana prejudiciata

Bonusuri care se pot acorda la incheierea asigurarii RCA:
 • gratuit extinderea asigurarii RCA pentru inca 12 state: Moldova, Ucraina, Turcia, Israel, Bosnia si Hertegovina, Albania, Belarus, Maroc, Iran, Macedonia, Serbia si Muntenegru, Tunisia.
 • pentru pentru celelalte state membre ale sistemului Carte Verde dar care nu fac parte din Uniunea Europeana extinderea asigurarii Casco se face gratuit daca Asiguratul incheie la OMNIASIG VIG o polita RCA/Carte Verde. Pentru Ucraina si Republica Moldova riscul de furt nu este acoperit.


Groupama

Groupama Groupama Asigurări acordă despăgubiri pentru prejudiciile de care asiguraţii răspund, în conformitate cu legislaţia în vigoare din statul pe teritoriul căruia s-a produs accidentul şi cu cel mai mare nivel de despăgubire dintre cel prevăzut de legislaţia respectivă şi cel din România.

Conform Ordinului Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, despăgubirea acordată de Asigurător pentru anul 2010 este următoarea:
 • pentru pagube materiale produse în unul şi acelaşi accident, indiferent de numărul persoanelor prejudiciate, limita de despăgubire în România este 500.000 euro, echivalentul în lei la cursul de schimb BNR din data producerii accidentului
 • pentru vătămări corporale şi decese, inclusiv pentru prejudicii fără caracter patrimonial, produse în unul şi acelaşi accident, indiferent de numărul persoanelor prejudiciate, limita de despăgubire este de 2.500.000 euro, echivalentul în lei la cursul de schimb BNR din data producerii accidentului

Pentru anul 2011 despăgubirile acordate în cazul unui accident în România sunt:
 • pentru pagube materiale limita de despăgubire este de cel puţin 750.000 euro, echivalentul în lei la cursul de schimb BNR din data producerii accidentului
 • pentru vătămări corporale şi decese limita minimă de despăgubire este de 3.500.000 euro, echivalentul în lei la cursul de schimb BNR din data producerii accidentului

Pentru accidente produse pe teritoriul altor state din Spatiul Economic European se aplică legislaţia din statul respective, precum şi limitele de despăgubire aferente.

Pentru toate poliţele RCA încheiate la Groupama Asigurări se oferă acoperire extinsă pe Carte Verde pentru toate ţările precizate pe documentul Carte Verde, fără plata unei prime suplimentare.

Prejudiciile de care asiguratul sau persoanele cuprinse în asigurare răspund, în baza legii, faţă de terţe persoane păgubite prin accidente de autovehicule pe teritoriul României, cât şi în toate statele precizate în documentul Carte Verde, precum şi cheltuielile făcute de asiguraţi in procesul civil, respectiv:
 • avarii ale autovehiculelor
 • deces sau vătămare corporală a persoanelor din autovehiculul avariat


Generali

Generali Prin asigurarea obligatorie de raspundere civila auto se acopera prejudiciul produs de asigurat unor terte persoane, ca urmare a producerii unui accident de autovehicul, in limitele teritoriale de acoperire. În toate cazurile, este vorba de prejudiciile ce pot fi produse în anumite împrejurari si pentru care o persoana fizica sau juridica raspunde potrivit legii.

Avantaje oferite de asigurarea RCA GENERALI:
 • La plata primelor de asigurare anticipat si integral, pentru autovehiculele asigurate care au masa totala maxima autorizata de pâna la 2,5 tone, se ofera gratuit serviciul de asistenta rutiera ASIST PLUS. Acesta consta în tractarea gratuita a autovehiculelor in cazul in care acestea se afla in imposibilitatea de a fi puse in miscare.
 • Retea teritoriala de solutionare a daunelor, conectata on-line la un sistem informatic avansat, care permite rezolvarea, în conditii optime, a oricarei solicitari de despagubire.
 • Promptitudine si profesionalism în lichidarea daunelor, respectiv în plata despagubirilor.

Prin încheierea asigurarii Carte Verde, proprietarii de autovehicule înmatriculate în România si care se deplaseaza în strainatate sunt pusi la adapost de consecintele financiare ale prejudiciilor cauzate unor terte persoane pagubite prin accidente de autovehicule întâmplate pe teritoriul altor tari.

Primele de asigurare se platesc anticipat si integral, iar nivelul lor este diferentiat în functie de urmatoarele criterii:
 • tarile pe teritoriul carora urmeaza sa se deplaseze autovehiculul (tari membre ale sistemului Carte Verde);
 • tipul autovehiculului;
 • durata asigurarii.


Euroins

Euroins EUROINS acoperă în baza prezentelor condiţii de asigurare, persoanele fizice sau juridice care deţin vehicule înmatriculate sau înregistrate în România, pentru cazurile de răspundere civilă delictuală, fată de terţele persoane prejudiciate prin accidente de vehicule, produse pe teritoriul statelor membre ale sistemului internaţional Carte Verde, ale căror iniţiale nebarate se regăsesc în documentul de asigurare Carte Verde.

EUROINS acordă despăgubiri pentru prejudiciile provocate prin accidente de vehicule produse în limitele teritoriale de acoperire, în conformitate cu legislaţia în vigoare, din statul pe teritoriul căruia s-a produs accidentul.

Despăgubirile se acordă pentru pagube materiale, cheltuieli de judecată efectuate de către persoana prejudiciată şi vătămări corporale sau deces, inclusiv pentru prejudicii fără caracter patrimonial.

Asigurarea este valabilă numai pe teritoriul statelor membre ale sistemului internaţional Carte Verde, ale căror iniţiale nebarate se regăsesc în documentul de asigurare Carte Verde.

Asigurarea se poate încheia pentru perioade de la 15 zile până la 12 luni. Răspunderea EUROINS începe din momentul iesirii vehiculului de pe teritoriul României şi încetează în momentul reintrării acestuia pe teritoriul României, cu condiţia ca acestă perioadă să fie cuprinsă între datele înscrise în documentul de asigurare "Carte Verde".

În caz de prejudicii provocate prin accidente de vehicule, se acordă despăgubiri în conformitate cu legislaţia în vigoare din statul pe teritoriul căruia s-a produs accidentul de vehicul şi cu cel mai mare nivel de despăgubire, prevăzut în legislaţia respectivă.

Prima de asigurare se achită anticipat şi integral pentru întreaga perioadă asigurată. Documentul de asigurare Carte Verde se emite pentru perioada pentru care s-a achitat prima de asigurare.

Uniqa

Uniqa
Asigurarea de raspundere civila auto (RCA/Carte Verde) este obligatorie pentru toate persoanele care detin autovehicule înmatriculate/inregistrate sau supuse înmatricularii în Romania.

Asiguratorul acorda despagubiri pentru sumele pe care asiguratul este obligat sa le plateasca tertelor persoane pagubite printr-un accident produs de autovehiculul mentionat în polita de asigurare.

Risicuri acoperite:
 • pagube materiale;
 • vatamari corporale sau deces, inclusiv pentru prejudicii fara caracter patrimonial;
 • pagube consecinta a lipsei de folosinta a vehiculului avariat;
 • cheltuieli de judecata efectuate de catre persoana prejudiciata.

Limitele de raspundere se stabilesc in conformitate cu legislatia care reglementeaza raspunderea civila auto din tara în care s-a produs accidentul. Pe teritoriul Romaniei acestea sunt stabilite prin Ordinul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor pentru fiecare an calendaristic de asigurare.

Allianz-Tiriac

Allianz-Tiriac In multe cazuri, despagubirile pentru pagubele pe care le provoci ca sofer se pot ridica la sume considerabile, de care nu dispui in acel moment, dar pe care trebuie sa le platesti. Cu asigurarea RCA Allianz-Tiriac in orice moment poti actiona responsabil, societatea noastra platind pentru prejudiciile pe care le-ai cauzat, fie ca este vorba de pagube materiale sau de vatamari corporale.

Pot incheia asigurarea RCA persoanele fizice care detin autovehicule inmatriculate sau supuse inmatricularii, precum si vehiculele aflate in evidenta autoritatii de inregistrare in Romania.

Asigurarea RCA iti ofera protectie pentru prejudiciile de care asiguratul sau persoanele cuprinse in asigurare raspund, in baza legii, fata de terte persoane pagubite prin accidente de vehicule.

Asigurare RCA (include si documentul Carte Verde ) este valabila pe:
 • teritoriul Romaniei
 • teritoriul statele membre ale Spatiului Economic European, precum si Elvetia, Andorra si Croatia
 • teritoriul statelor in care nu exista birou national si care leaga direct doua tari membre.

Pentru asigurarile de raspundere civila, despagubirile se platesc nemijlocit persoanelor fizice sau juridice pagubite, in masura in care acestea nu au fost despagubite de Asigurat:
 • vatamari corporale sau deces, inclusiv pentru prejudicii fara caracter patrimonial;
 • pagube materiale;
 • pagube consecinta a lipsei de folosinta a vehiculului avariat;
 • cheltuieli de judecata efectuate de catre persoana prejudiciata.


  Asigurare auto CASCO

  Intr-un oras atat de aglomerat ca Bucurestiul, este foarte greu sa-ti pastrezi autoturismul in conditii optime. [detalii]

  Asigurare auto RCA

  Specialistii nostri iti stau la dispozitie cu o gama variata de solutii care sunt personificate si adaptate cerintelor tale. Si, nu in ultimul rand, noi ne ocupam de dauna aparuta la autoturismul asigurat! [detalii]

  Asigurare locuinta

  Indiferent cu ce ne ocupam de-a lungul unei zile, seara "tragem" catre casa! Aici ne odihnim, ne relaxam si ne refacem fortele pentru o noua zi de activitate. [detalii]

  Asigurare viata

  Crezi ca vei castiga ceva daca te asiguri? Nu prea cred. Ai grija de tine si nu vei pati nimic. [detalii] • Daune auto
  Daune Auto (www.daune-auto.ro)
  este un proiect sustinut de
  Easy Insurance Solutions

  Comanda online

  Asigurari

  Contact

  Telefon: 031.805.5655
  Mobil: 0722653681
  Fax: 031.817.5669
  Email: info@easy.com.ro
  Web: www.easy.com.ro
  Blog